Healing

Sådan kan det føles at modtage en healing

Det kan måske bedst beskrives som at sidde i solen en dejlig forårsdag, hvor man mærker solens stråler varme kroppen og en dyb indre ro, der forbinder krop og sjæl.


Den måde energien arbejder på er at belyse, hvor i krop og sind, der er ubalance og blokeringer. Healingens energi vil samarbejde med kroppens og sjælens sind på at genskabe en bedre balance. Behandlingen kan forløse ophobede negative energier og hjælper med til at slippe gamle stagnerede mønstre, fortidens begrænsninger samt frigive en følelsesmæssig tilstand og dermed et nyt syn på sig selv.


Hver behandling er personlig og udfolder sig præcis i den energi, som passer bedst lige netop til dig!


Det er ikke mig som healer, der bestemmer de energier, som jeg arbejder med i sessionen. Det er en blanding af de forskellige healingformer, som jeg mestrer: Spirituel Healing, Reiki Healing og Engle Healing.


Behandlingen kan forgå liggende på briks eller siddende på en stol, alt efter hvad du foretrækker, og der er altid mulighed for et blødt tæppe. I processen kan jeg efter behov placere min hænder forskellige steder på din krop, f.eks. under fødderne, på maven, på hovedet eller på dine skuldre. Dette gøres for at energierne kan strømme og for at fokusere på bestemte steder på din krop.


Efter en healing kan energierne arbejde videre et stykke tid. Derfor er det godt at være ekstra nænsom ved dig selv og huske at drikke rigeligt med vand dagene efter sessionen.


Prisen for healing 599 kr. for 60 min varighed


Fjernhealing, online eller telefonisk

Fjernhealing arbejder på nøjagtig samme måde som den fysiske healing, der er beskrevet i afsnittet ovenfor, og er præcis lige så virkningsfuld som de fysiske sessioner. Den eneste forskel er, at vi ikke er i samme lokale.


Sørg for at befinde dig et stille og uforstyrret sted og giv dig selv mulighed for en rolig stund, mens du modtager fjernhealingen. Jeg benytter mig af forskelle healingformer, men hovedsageligt den Spirituelle Healing. Healingen kan føles som en varm, afslappende og let fornemmelse både i krop og sind. Nogle gange kan det forekomme, at man ingenting mærker. Ligegyldigt hvad, så passer det perfekt til dig.


Energierne efter en healing kan arbejde videre et stykke tid. Det er altid en god idé at være ekstra nænsom ved dig selv og drikke godt med vand før og efter healingen. Denne behandlingsform er også effektiv, hvis man har brug for at af få mere energi i hverdagen.


Prisen for en fjernhealing er 469 kr. for 50 min varighed og skal betales minimum 1 time før fjernhealing påbegynder på følgende nummer 60 72 11 13.